Despre noi

Compania noastră dispune de o experiență importantă în domeniul proiectării și execuției instalațiilor pentru construcții civile și industriale, venind în întâmpinarea clienților cu cele mai bune soluții din sistemele clasice, cât și din cele de ultima generație, inclusiv sisteme care folosesc energii regenerabile.

Datorită colaborării îndelungate cu birouri de arhitectură am dobândit capacitatea de a îmbina utilitatea și necesitatea instalațiilor cu frumusețea și inovațiile arhitecturale. Am dus la bun sfârșit peste 200 de proiecte de instalații, cele mai reprezentative fiind descrise în secțiunea portofoliu. Printre atuurile noastre se numără coordonarea foarte bună între specialiști proiectanți, dar și între specialiști proiectanți și executanți, astfel încât ansamblul de instalații să formeze un sistem complet, optim din punct de vedere funcțional și economic.

Echipa Carpați Instal

"Lucrul bine facut" este expresia care ne ghideaza activitatea. Astfel reusim sa facem ca, atat la finalizarea investitiei cat si mult timp dupa, clientii nostrii sa fie multumiti. Aceasta abordare ne ajuta sa concretizam chiar si cele mai dificile cerinte ale beneficiarilor.

Pentru aceasta punem mare preț pe optimizarea soluțiilor, tratarea eficientă a erorilor în exploatare, modulariatatea și posibilitatea de adaptare a sistemelor. Începând cu faza de proiectare, planificare, achiziție de echipamente și până la execuție inclusiv, acordăm o mare atenție detaliilor dar și nevoilor și dorințelor beneficiarului.

Ing. Gheorghe Fătu, CEO Carpati Instal

Parteneri

CARPAȚI BUILD&MORE
STUDII GEO TOPO
Carpați Group
Comming soon